Rehabilitering

Rehabilitering

Høvåg Bygg AS utfører oppussing og rehabilitering i Kristiansand. Disse oppdragene innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Rehabilitering av hus krever kompetente fagfolk med erfaring. Vi har kunnskapen og utstyret som trengs for å utføre rehabiliteringsoppdrag for våre kunder, store som små.

Utskifting av dører

Ved å bytte ut de gamle dørene ut med nye får du en verdiøkning på boligen din. Vi bytter ut og monterer ytterdører, terrassedører, lydtette dører og branndører.

Utskifting av vinduer

For at vinduene skal isolere godt er det viktig at kantforseglingen er tett. Dersom den ikke er det vil det fort dannes dugg mellom glassene. Duggdannelsen medfører at glasset blir stygt og ugjennomsiktig, og i verste fall samler det seg vann mellom glassene. Det er viktig å få skiftet ut før dette oppstår.

Taktekking

Hus som ikke har tette tak kan fort bli skadet, noe som kan medføre store kostnader som ikke dekkes av innboforsikringen. Uten et tett tak vil det oppstå lekkasjer som kan føre til råteskader og da må alt skadet materiell skiftes ut. Dersom du har et gammelt tak som er modent for utskiftning eller mistenker lekkasjer – ta kontakt med oss, så kommer vi på befaring.

Utskiftning av kledning

Vi hjelper deg med utskiftning av utvendig kledning i forbindelse med rehabilitering. Dersom du skifter kledning vinterstid kan det være lurt å kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Om vinteren kan det bli lenge før en får anledning til å male – ubehandlet kledning blir fort skadet dersom vann trekker inn i det. Høvåg Bygg AS bytter ut kledning raskt og effektivt – ta kontakt, så kommer vi på befaring!

Gulv- og malerarbeid

Høvåg Bygg AS hjelper deg også med utskiftning av gulv i forbindelse med rehabilitering. Vi kan også være behjelpelige med å skaffe malere. Ta kontakt for et godt tilbud!

rehabilitering i kristiansand

Har du spørsmål angående rehabilitering? Ta gjerne kontakt per telefon, eller send oss en e-post med dine spørsmål.